AECIP

aecipL’Ateneu, espai de cultura i participació (AECIP), és un espai de convivència i d’ubicació de gran part de les associacions locals, en conveni amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta via de col·laboració i concertació amb l’administració local permet posar el patrimoni de l’entitat al servei de la ciutat i a l’hora garantir l’evolució sostenible de l’Ateneu i el manteniment d’unes instal·lacions que d’altra manera podrien ser una càrrega insostenible per l’entitat i infructuosa per la ciutat.

Els espais de l’Ateneu acullen gairebé una trentena d’entitats culturals, cíviques, esportives, juvenils i socials… convertint-se així en el centre neuràlgic del moviment associatiu i cultural de Sant Feliu, gràcies a aquest projecte. Les entitats allotjades a les instal·lacions de l’Ateneu agrupen una cinquantena de grups d’activitat i unes 2.500 persones associades i vinculades en el conjunt. Aquestes associacions realitzen diverses activitats a la seu de l’Ateneu com assaigs, reunions, atenció als seus socis i sòcies…

L’Ateneu Santfeliuenc contribueix amb la seva gestió professionalitzada a que aquestes entitats puguin dur a terme els seus projectes. Per una banda, treballant en comú per a totes les entitats en el control dels espais, serveis d’atenció al públic, suport a la recerca de recursos, serveis administratius, entre d’altres.

ateneu2013-colorImprimir
 

Entitats que formen part de l’AECIP

Les entitats membres de l’Ateneu, espai de cultura i participació podeu accedir a una zona privada del web on trobareu documentació amb informació sobre el projecte AECIP, a més de tenir a la vostra disposició un formulari de consultes referents a la gestió de la vostra entitat. Clica aquí per veure les instruccions per accedir a la zona AECIP del web de l’Ateneu.