Noves mesures enfront la Covid

Ahir, 20 d’octubre del 2020, es va publicar la resolució SLT/2546/2020 de 15 d’octubre on s’adopten noves mesures en matèria de salut pública per la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID 19 en el territori de Catalunya. Entre d’altres mesures l’article 13 bis diu:
“En els equipaments cívics no es podran realitzar activitats cíviques i comunitàries grupals que impliquin presencialitat, llevat que es facin per mitjans telemàtics sense que impliqui la presencialitat dels participants. Resten exclosos d’aquesta suspensió els programes i activitats d’intervenció socioeducativa, lleure educatiu i d’educació en el lleure d’infants, adolescents i programes de suport juvenil, així com aquelles altres activitats d’intervenció social i personals permeses en aquesta Resolució, com menjadors de caràcter social, perruqueria o podologia.”

Per aquest motiu, des de l’Ateneu Santfeliuenc recomanem a totes les seccions, entitats i tallers que realitzeu l’activitat a la nostra seu que feu les vostres activitats de manera telemàtica mentre durin aquestes restriccions a excepció de les activitats de lleure educatiu per a menors d’edat.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Songs of Hope arriba diumenge al Cicle Coral

Aquest diumenge torna el Cicle Coral amb un concert per omplir-nos d’esperança. Veus, el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, ens oferirà el seu espectacle ‘Songs of Hope’, el seu espectacle més genuí!
Un so blanc i natural, una actitud escènica que denota experiència en el treball interpretatiu i la capacitat de comunicar-se amb el públic a través de les emocions són els ingredients que formen la proposta.
Veus – Cor Infantil de la Unió, neix el 1996 en l’Escola de Música creada dins la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers. Dirigit per Josep Vila i Jover des de la seva formació, aquest cor de veus blanques destaca per la qualitat, l’eclecticisme i la singularitat de les seves produccions. Actualment és cor resident al Teatre Auditori de Granollers.

Serà un concert atípic, en el que els intèrprets cantaran amb mascareta i, per tant, necessitaran fer alguna pausa durant el programa.
I recorda! Aforament reduït al 50% Seients assignats i amb distància. Registre d’assistents. Mascareta – Mans – Distància

Entrades a la venda aquí i a la secretaria de l’Ateneu.

Vine aquest vespre a gaudir de la música brasilera de Ganzá!

Avui el cicle ContraBaix ens ofereix un concert de música brasilera amb una banda resident a Barcelona que “marca o compaso do samba” des d’una perspectiva fresca, amb un estil propi, resultat de la fusió de diferents ritmes de la cultura popular brasilera amb pinzellades de jazz i soul, respectant les arrels rítmiques bahianes.
La seva posada en escena és dinàmica, fresca i atraient per la fusió dels seus components i la seva capacitat de transmetre. Ofereixen un ampli repertori amb temes propis i versions de clàssics de la música popular brasilera de diversos estils com samba, choro, bossanova i ritmes afrobrasilers. Mirla Riomar, veu i percussió. Marcel Vallès, guitarra. Jonas Santana, percussió. Anthony Cruz, baix. Néstor López, saxo.

PROMOCIÓ!
Compra la teva entrada online abans de les 19 h i gaudeix d’un 50% de descompte utilitzant el CODI VY3Q
Oferta vàlida per a les 10 primeres persones!

COMPRAR ENTRADES

Descomptes per a socis i sòcies al Teatre Poliorama

El Teatre Poliorama ofereix un 20% de descompte a tots els socis i sòcies d’ateneus federats a la Federació d’Ateneus de Catalunya per les obres “De mares i filles” de Paco Mir, amb Mont Plans i Annabel Totusaus, i “Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers”, d’Àlex Rigola i amb Alba Pujol i Pep Cruz.
Per tal de fer efectiu el descompte heu d’enviar un correu a web@ateneusantfeliuenc.org i us facilitarem un codi promocional per comprar les entrades amb descompte, amb el que es podran comprar un màxim de dues entrades per persona.
Esperem que en gaudiu!

Noves mesures per aturar l’increment de casos de COVID-19

Com ja sabreu, a partir d’avui s’apliquen noves mesures per aturar l’increment de casos de COVID-19 a Catalunya que afecten la nostra activitat, de moment, durant 15 dies. 
Des d’avui, divendres 16 d’octubre, l’entitat tancarà a les 23 h. Continuarem aplicant les mesures de prevenció anunciades des de la reobertura, amb l’aforament dels espais reduït al 50% i el control de persones assistents i usuàries. El Bar de l’Ateneu romandrà tancat.
Us agraïm la vostra col·laboració i restem a la vostra disposició.

Festa de Tardor 2020

Ja ho tenim a punt, que comenci la Festa de Tardor! Aquesta tarda, a les 19 h repicaran campanes i a les 19.15 h, a l’aparcament del camp de futbol de la Rambla, es fa l’inici oficial de la Festa de Tardor de Sant Feliu amb l’entrega del mocador d’honor a Francesc Moliner, que continuarà amb el Seguici i ball d’entremesos.⁣ Trobareu el programa complet al web de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el podeu descarregar clicant aquí.⁣
Seran unes festes reduïdes i especials, però seran! Recordeu gaudir-les seguint les normatives i amb totes les precaucions.⁣
Visca la Festa de Tardor, visca Sant Feliu!