Arteneu, nou programa estable d’exposicions a l’Ateneu

arteneu

L’Ateneu Santfeliuenc, amb la col·laboració amb el Cercle de Belles Arts de Sant Feliu de Llobregat, inicia un programa estable d’exposicions sota el nom d’Arteneu. Aquestes mostres seran una eina de difusió artística de la nostra ciutat amb exposicions col·lectives i individuals de creadors santfeliuencs, i procuran abarcar diferents disciplines.

El projecte Arteneu te el propòsit de posar en contacte els santfeliuencs i santfeliuenques amb la creació artística, tant la que es fa a Sant Feliu, com a la comarca d’altres àmbits.
Té com a objectius:

• Apropar la creació artística d’artistes locals a la ciutadania mitjançant la creació d’un programa anual d’exposicions (de setembre a juny); diversificar en funció de la temàtica presentada: conferències, mini-tallers, xerrades…

• El projecte vol afegir una dimensió social, diversificada i més interactiva que la sola contemplació de la producció artística per part dels assistents, fomentar valors socials a través de l’art.

• Potenciar l’art com una forma d’integració i com a eina de creixement personal i social, i obrir el projecte a diversos col·lectius: infants, joves, dones i persones en situació de discapacitat o risc d’exclusió social.

• Col·laborar amb altres entitats locals i comarcals i treballar en xarxa.

Amb la col·laboració de