Dos audiovisuals ideats per Magí Boronat en el marc del Dia de l’Associacionime Cultural

Un acte per commemorar els 15 anys d’art a l’Ateneu Santfeliuenc amb la fotografia i la pintura com a referents

Anatomia del roser i Anatomia del roser són els dos audiovisuals de Magí Boronat que es van projectar el divendres 1 de juny passat en un acte a l’Ateneu Santfeliuenc. Conduït per Bernat Casanovas, va ser un acte commemoratiu dels 15 anys que a l’Ateneu Santfeliuenc es realitza difusió de la pintura i la fotografia, 15 anys de tasca artística a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat. Alhora l’acte s’emmarcava dins les celebracions del Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC 2018), una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català.

L’acte, va comptar amb les intervencions de la Presidenta de l’Ateneu, Sussagna Artigas; el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Manel Martínez; la Presidenta del Cercle de Belles Arts de Sant Feliu, Luisa Elena Gámez; el mestre de fotografia, Joan Mallofré; l’artista Jaume Amigó; a més de Jordi Amigó, membre de l’Agrupació de Recerca i Estudis de Sant Feliu de Llobregat (ARES) i d’Arrels Locals; i Rafael Plaza, mestre de dibuix i pintura.

Les roses, com a símbol de bellesa i de ciutat

Anatomia del roser és un audiovisual en Reconeixement Amics de les Roses i a la Ciutat de Les Roses . Magí Boronat n’ha fet el guió i la fotografia i la realització i l’edició han anat a càrrec de Josep M. Joaquim. El poema que s’inspira en les imatges de l’audiovisual és obra de Josep Faura, i la veu en off de Bernat Casanovas.

La pintura, com a símbol de creació artística

Anatomia de la pintura va ser l’audiovisal presentat en primícia. Amb guio i fotografía d’en Magí Boronat.  Un poema visual inspirat en les pintures de Jaume Amigó, realitzat i editat per Josep M. Joaquim Ventura, que descobreix els infinits detalls, composicions, textures, tonalitats i matisos de l’obra d’Amigó.

Podeu veure la galeria d’imatges que va realitzar Marc Rius per a Fet a Sant Feliu aquí i a continuació el vídeo resum de l’acte realitzat per Ramon Rius.