L’Ateneu des de casa

Com ja sabeu, des del 13 de març, som un Ateneu confinat. Malgrat les dificultats i la cancel·lació o ajornament d’activitats presencials, continuem treballant des de casa per mantenir-nos actius, per intentar oferir-vos serveis i cultura, així com col·laborar en tot el que estigui a les nostres mans per millorar les circumstàncies d’aquesta crisi sanitària.

On més visible és la nostra feina ara mateix és a les xarxes socials, sobretot a Instagram, així que us animem a seguir-nos. Allà difonem informació d’interès general divulgada per la Generalitat de Catalunya, el Departament de Cultura i el de Salut, així com crides a la participació i voluntariat de la Xarxa Santfeliuenca. També us volem oferir tastets de les nostres activitats: ja podeu fer la salutació al sol amb la mestra de ioga de l’Ateneu, participar a les propostes de la secció de Fotògrafs de l’Ateneu i aviat us farem noves propostes dels tallers de l’Ateneu.

Ara, més que mai, necessitem mantenir-nos actives i necessitem que els socis i sòcies de l’Ateneu ens doneu visibilitat. Ens en sortirem!