L’Ateneu es fon a negre

La companyia de teatre Sarau, vinculada a l’Associació Artística de Cecs i Deficients Visuals de Catalunya (ACCDV) i a l’ONCE, representarà aquest dijous 1 de juliol, a les 19 h, a la sala d’actes de l’Ateneu Santfeliuenc l’obra “Fundido a negro”. Els quatre actors i actrius que pujaran a l’escenari són persones cegues, entre les quals hi ha la santfeliuenca Mercedes Losada, membre de la companyia i de la secció de l’Ateneu Dones amb Veu que també participarà en l’espectacle amb un recital introductori de versos d’Agustí Vilar a càrrec de Raquel Ibàñez i Núria Barberan.

A més de la Mercedes, hi actuaran la Núria Anguera, en Joan Casaoliva i en José Manuel Nuez, acompanyats de les veus en off de l’Elena Peralta i la Montserrat Ruiz, i els audiovisuals de Joan Gastó. L’obra està dirigida per Andrés Vicente.

L’entrada serà amb taquilla inversa, que consisteix en que les persones que hi assistiu decidiu quant val l’espectacle, i així pagueu allò que vulgueu, pugueu o considereu un cop finalitzat l’esdeveniment sense preu mínim ni màxim.

AFORAMENT LIMITAT · APLICACIÓ DE LES NORMATIVES DE PREVENCIÓ DE LA COVID-19