Forma la nova orquestra de l’Ateneu

orquestaL’Ateneu Santfeliuenc aposta per una nova secció musical. Sota la direcció de Walter Petersen, volem formar una orquestra de joves que brindi un espai d’accés a la interpretació i ensenyament musicals a Sant Feliu de Llobregat.
El grup estarà format per joves musics, principalment amateurs, des dels 14 als 30 anys. Continua llegint i inscriu-te ara!
El programa d’ensenyament de una orquestra de joves s’enfoca principalment en tres eixos fonamentals per a tota activitat d’aprenentatge musical amb agrupacions instrumentals: pedagògic, musical i social.
A partir d’aquests tres eixos s’observen els següents objectius generals:
• Establir un espai de pràctica musical orquestral enfocada a l’enfortiment tècnic instrumental dels seus integrants més avançats i alhora brindar suport pedagògic a aquells elements que no compten encara amb suficients habilitats tècniques.
• Desenvolupar una programació musical atractiva als interessos de l’agrupació d’acord al seu entorn cultural i a la literatura musical que els permeti aprendre i gaudir de la pràctica orquestral.
• Fomentar la cohesió social dins i fora de l’orquestra i pròpiament de l’Ateneu. A partir de projectes en comú amb les altres seccions de l’Ateneu, així com compartir la interpretació de la seva música fora de l’Ateneu, especialment amb els més desfavorits (residències de gent gran, centres d’acollida, serveis penitenciaris, etc …).

HORARIS
Els dimarts de 20 a 22 h a l’Ateneu Santfeliuenc. De novembre a juliol, amb assajos parciales extres.

PLACES DISPONIBLES
2 flautes / 2 oboès / 2 clarinets / 2 fagots / 2 trompes / 2 trompetes / 1 timbal / 13 violins / 5 violes / 4 violoncellos / 3 contrabaixos

PREUS
Preu anual: 280 €

ACCÉS · AUDICIONS PER FORMAR PART DE L’ORQUESTRA DE L’ATENEU
Aviat es realitzaran les audicions per accedir a la Jove Orquestra de l’Ateneu Santfeliuenc.
Us farem arriber les partitures per l’audició per correu electònic.

Qualsevol dubte sobre la Jove Orquestra de l’Ateneu Santfeliuenc pots contactar amb Walter Petersen.

OMPLE AQUEST FORMULARI PER A INSCRIURE’T A L’AUDICIÓ: